Let op! Op maandag 13 en dinsdag 14 mei zijn de glijbanen gesloten i.v.m. onderhoud.

inschrijven zwemles

Schrijf je kind nu in voor zwemles! Zwemheld Omni is er om je te helpen.

Wachtlijstprocedure

Omnium hanteert wachtlijsten voor zwemlessen. De wachttijd varieert en is afhankelijk van de gewenste dag en tijdstip. Inschrijven voor de zwemlessen kun je doen door onderstaand stappenplan te doorlopen.

Na inschrijving ontvangt je kind een uitnodiging om een Spetterpas op te halen aan de receptie van Omnium. Met de Spetterpas kan jouw kind op vastgestelde tijden (zie rooster) gratis recreatief komen zwemmen. Dit in combinatie met een betalende ouder/ begeleider van 18 jaar of ouder. Bij de eerste zwemles wordt de Spetterpas automatisch omgezet naar een Zwemlespas.

Je ontvangt automatisch een e-mail wanneer er nieuwe lesgroepen starten. Hier kun je jouw kind dan op inschrijven. 

 

Inschrijven op de wachtlijst voor zwemles

Inschrijfgeld voor de zwemcursussen bedraagt eenmalig € 20,00 per kind. 


Wil je jouw zoon/dochter aanmelden voor zwemles? Maak dan een gebruikersprofiel aan in onze webshop op de onderstaande manier. De link naar de webshop staat onderin vermeld.  

Gebruikersprofiel aanmaken: 
- Maak een nieuw gebruikersprofiel aan voor degene die op zwemles gaat (zie de link onderin deze pagina). Kies hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord;
- Als dit is gelukt, kom je in het volgende scherm waar je de gegevens van je zoon of dochter invult. Let op: vul hier ook de geboortedatum van je zoon of dochter in;
- Na het invullen van de gegevens op de invoerpagina's die volgen, krijg je het scherm 'Welkom bij Omnium sport & recreatie'. Het profiel is nu actief.
- Bewaar de gegevens goed, want deze heb je later weer nodig als je zoon of dochter op zwemles zit of als je wil zien op welke wachtlijst je zoon of dochter staat. 

Klik hier om je zoon of dochter aan te melden als nieuwe gebruiker en de bovenstaande stappen te doorlopen.
Let op, aanmelden voor de wachtlijst A is mogelijk vanaf 4,5 jaar. 

Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene voorwaarden zwemlessen Omnium van de zwemlessen bij Omnium sport & recreatie. 

 Mocht er iets verkeerd zijn gegaan, of heeft u verdere vragen met betrekking tot de zwemlessen? Neem gerust contact met ons op via zwemles@omnium.nl

Inschrijven zwemles