Inschrijven zwemles

Schrijf je kind nu in voor zwemles! Zwemheld Omni is er om je te helpen.

Wachtlijstprocedure

Omnium hanteert wachtlijsten voor zwemlessen. De wachttijd varieert en is afhankelijk van de gewenste dag en tijdstip. Inschrijven voor de zwemlessen kun je doen door onderstaand stappenplan te doorlopen.

Na inschrijving ontvangt je kind een uitnodiging om een inschrijfpakket op te halen aan de receptie van Omnium. Met de Spetterpas uit het inschrijfpakket kan jouw kind op vastgestelde tijden (zie rooster) gratis recreatief komen zwemmen. Dit in combinatie met een betalende ouder/ begeleider van 18 jaar of ouder. Bij de eerste zwemles wordt de Spetterpas automatisch omgezet naar een Zwemlespas.

Je ontvangt automatisch een oproep voor de eerste zwemles met datum en tijdstip.

 

Inschrijven op de wachtlijst voor zwemles

Inschrijfgeld voor de zwemcursussen bedraagt eenmalig € 20,00 per kind. 


Wil je jouw zoon/dochter aanmelden voor zwemles? Maak dan een gebruikersprofiel aan in onze webshop op de onderstaande manier. De link naar de webshop staat onderin vermeld.  

Stap 1: Gebruikersprofiel aanmaken: 
- Maak een nieuw gebruikersprofiel aan voor degene die op zwemles gaat (zie de link onderin deze pagina). Kies hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord;
- Als dit is gelukt, kom je in het volgende scherm waar je de gegevens van je zoon of dochter invult. Let op: vul hier ook de geboortedatum van je zoon of dochter in;
- Na het invullen van de gegevens op de invoerpagina's die volgen, krijg je het scherm 'Welkom bij Omnium sport & recreatie'. Het profiel is nu actief.
- Bewaar de gegevens goed, want deze heb je later weer nodig als je zoon of dochter op zwemles zit of als je wil zien op welke wachtlijst je zoon of dochter staat. 

Klik hier om je zoon of dochter aan te melden als nieuwe gebruiker en de bovenstaande stappen te doorlopen.

Stap 2: Inschrijven voor een lesgroep (dag+tijdstip) 

Hoe werkt het?

1. Klik na het inloggen op het kopje ‘E-tickets’ en ga naar ‘inschrijven zwemles A’, ‘ínschrijven zwemles B’ of 'inschrijven zwemles C'. Lukt het inloggen niet? Stuur een mail naar Backoffice@omnium,nl
3. Kies hier de lesgroep die uw voorkeur heeft. Selecteer de datum en het tijdstip.
4. Vul achter ‘inschrijving zwemles’ een 1 in. Het systeem zal nu vragen om een validatie. Wanneer u ingelogd bent vult het systeem deze automatisch in en hoeft u enkel op ‘valideren’ te klikken. Wanneer er nog niet is ingelogd, zal het valideren niet mogelijk zijn.
5. Klik na het valideren op ‘voeg toe aan winkelwagen’ en rond het bestelproces af. Let op: schrijf je niet voor meer dan één lesgroep in.
6. Na het bestellen ontvangt u een bevestiging in de mail met daarin een bijlage. In de bijlage staat verdere informatie over de zwemlessen.

Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene voorwaarden zwemlessen Omnium van de zwemlessen bij Omnium sport & recreatie. 

 

Mocht er iets verkeerd zijn gegaan, of heeft u verdere vragen met betrekking tot de zwemlessen? Neem gerust contact met ons op via zwemles@omnium.nl