Maandag 3 april zijn de glijbanen gesloten wegens onderhoud.

Hét Subtropisch Zwembad van Zeeland

Wat is er allemaal te doen in het zwembad van Omnium?
Laat je op zwembanden meevoeren door de Lazy River, roetsj van de snelle glijbanen en trotseer de stroomversnelling. Het zwembad van Omnium in Zeeland zorgt voor een dag zwemplezier voor jong en oud!

Tussen al het zwemmen door is het lekker bijkomen op het terras met een bakje koffie en een lekkernij, een broodje of een maaltijd, allemaal te bestellen aan de zwembadbar. 

Het subtropisch zwembad van Omnium bestaat onder andere uit een:

  • groot recreatief zwembad
  • stroomversnelling
  • whirlpool
  • 25-meter wedstrijdbad
  • 15- en een 20-meter bad met variabele bodems
  • peuter- en kleuterbad
  • twee glijbanen
  • Lazy River

Neem de Lazy River 

Laat je meevoeren door de stroming en geniet van het uitzicht. Maak onderweg een stop op de bruisbank en laat je verrassen door een tropische bui.

 

Zwembad middenin Zeeland

Het subtropisch zwembad Omnium is te vinden in Goes, middenin Zeeland. Het zwembad is via de snelweg goed bereikbaar vanuit Vlissingen en Middelburg. Het zwemparadijs is overzichtelijk en daardoor ideaal als uitje met de kinderen.  

Zwemmen voor mindervaliden

Voor mindervaliden hebben wij uitstekende voorzieningen in het zwembad, zoals omkleedruimtes en een badlift. Ook de horeca is goed bereikbaar met een rollator of rolstoel.

 


Openingstijden & Tarieven

Wil je weten wanneer het zwembad is geopend en wat de entree kost? Bekijk hier de openingstijden en de tarieven van het zwembad

Meer informatie

Recreatief zwemmen

Tijdens het recreatief zwemmen kun je alleen of met kinderen lekker zwemmen in ons zwembad met stroomversnelling. Lekker ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of ontspannen dobberen in het water. Iedereen vermaakt zich uitstekend. Tevens kun je genieten van een hapje en een drankje op het zwemmersterras. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk het is!

Meer informatie

Aquasporten / doelgroepen

Omnium is bij uitstek het zwembad voor recreatiefzwemmen, maar daarnaast de ideale omgeving om je conditie op peil te krijgen of te houden. Zwemmen is één van de gezondste sporten ter wereld. Omnium biedt vele mogelijkheden.

Meer informatie

Zwembad voor baby's

Voor de allerkleinsten zijn er speciale voorzieningen. Er is een babyroom in de kleedruimtes met aankleedtafels en je vindt boxen, kinderstoelen en aankleedtafels bij het zwembad. Verder is er een veilig afsluitbaar peuterbad met leuke speeltoestellen. Voor kinderen vanaf 3 maanden is het ook al mogelijk om in het recreatiebad samen met een ouder/verzorger een cursus babyzwemmen te volgen.

Meer informatie

Klantenpas

Zwem voordelig middels het gebruik van je Omnium klantenpas.

Meer informatie

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks