Hét Subtropisch Zwembad van Zeeland

Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Tijdens het recreatief zwemmen kun je alleen of met kinderen lekker zwemmen in ons zwembad, heerlijk ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of ontspannen in een van onze stoomcabines of kruidenbaden. Iedereen vermaakt zich uitstekend. Tevens kun je genieten van een hapje en een drankje op het zwemmersterras. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk het is!

Tijden & Tarieven

Wil je weten wanneer het zwembad is geopend en wat de entree kost? Bekijk hier de openingstijden en de tarieven van het zwembad.

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Vier een onvergetelijk kinderfeestje bij Omnium! Wil je zwemmen en lekker eten erbij? Boek dan een zwemfeestje!

Banenzwemmen

Banenzwemmen

Het zwemmen van baantjes is een van de meest complete lichaamstrainingen. Omnium biedt de mogelijkheid om zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds banen te zwemmen, maar je kunt ook je conditie en techniek verbeteren.

Seniorenzwemmen

Seniorenzwemmen

Begin de week goed met deelname aan deze activiteit. Of je nou actief baantjes komt trekken, rustig komt socializen in het bubbelbad of lekker komt dobberen in het recreatiebad, het kan allemaal. Deze activiteit is de ideale combinatie tussen in- en ontspanning.

Doelgroepenzwemmen

Doelgroepenzwemmen

Hier vind je ons ruime aanbod aan doelgroepactiviteiten. Haal het beste uit jezelf tijdens de aquabootcamp, laat je spieren herstellen tijdens de aquafysio of verbeter je conditie met deelname aan de aquafit. Een zwembad aan mogelijkheden.

Activiteiten

Activiteiten

Op zoek naar informatie over activiteiten als discozwemmen of survivalzwemmen? Je vindt er hier alles over.

Webshop

Webshop

Klik hier om tickets te boeken, abonnementen af te sluiten of je aan te melden voor de zwemlessen.