SUPER ZOMER FESTIVAL Speelplezier voor de hele familie - 9 juli t/m 24 augustus - Goes Zeeland

Subtropisch Zwembad

Een hele dag zwemplezier voor jong en oud 

Het subtropisch zwembad van Omnium sport & recreatie bestaat onder andere uit een groot recreatiebad, een whirlpool, een 25-meter wedstrijdbad, een 15- en een 20-meter bad met variabele bodems, een peuter- en kleuterbad, twee glijbanen en de Lazy River.

Trotseer op de zwembanden de Lazy River met de doorkijk naar het tropische bos, Roetsj van de snelle glijbanen en laat je meevoeren in de stroomversnelling.
Tussen al het plezier door kun je even bijkomen op het terras en een lekker bakje koffie met een lekkernij, een broodje of een maaltijd te bestellen aan de zwembadbar. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in het kinderbadje.

De Lazy River ligt onder het tropisch bos en heeft diverse doorkijkjes naar de tropisch omgeving boven je: in het plafond zie je de tropische vissen zwemmen! Laat je meevoeren door de stroming en geniet van het uitzicht. Maak onderweg een stop op de bruisbank en laat je verrassen door een tropische bui.

Op woensdagmiddag en vrijdagavond zijn er speciale kinderactiviteiten. Leuk om dan je kinderfeestje te vieren. Kom je ook?

Voor mindervaliden hebben wij uitstekende voorzieningen in het zwembad, zoals omkleedruimtes en een badlift. Ook de horeca en het tropisch bos zijn goed bereikbaar met een rollator of rolstoel.


Recreatief zwemmen

Tijdens het recreatief zwemmen kun je alleen of met kinderen lekker zwemmen in ons recreatiebad met stroomversnelling. Lekker ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of ontspannen dobberen in het water. Iedereen vermaakt zich uitstekend. Tevens kun je genieten van een hapje en een drankje op het zwemmersterras. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk het is!

Meer informatie

Sportief zwemmen

Omnium is bij uitstek het zwembad voor recreatiefzwemmen, maar daarnaast de ideale omgeving om je conditie op peil te krijgen of te houden. Zwemmen is één van de gezondste sporten ter wereld. Omnium biedt vele mogelijkheden.

Meer informatie

Kinderfeestje in het Zwembad

Wil je een kinderfeestje houden in het Zwembad? Bekijk hier alle mogelijkheden voor een kinderfeestje

Meer informatie

Zwemlessen

Omnium in Goes biedt vele mogelijkheden om te leren zwemmen. Het begint al op zeer jonge leeftijd met het baby- en peuterzwemmen. Voor kinderen kan gekozen worden uit verschillende zwemlesmogelijkheden. Er wordt geoefend voor het A, B en C diploma die samen het zwem-ABC vormen. Er is keus uit één keer per week een zwemles van 55 minuten of de cursus Zwem-ABC Compleet op zaterdagochtend. Ook voor volwassenen zijn er speciale zwemcursussen. Dit kan leren zwemmen zijn, het overwinnen van watervrees of het opfrissen van de zwemvaardigheid. Maar ook zwangerschapszwemmen behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Zwemmen voor de kleintjes

Voor de allerkleinsten zijn er speciale voorzieningen. Er is een babyroom in de kleedruimtes met aankleedtafels en je vindt boxen, kinderstoelen en aankleedtafels bij het zwembad. Verder is er een veilig afsluitbaar peuterbad met leuke speeltoestellen. Voor kinderen vanaf 3 maanden is het ook al mogelijk om in het recreatiebad samen met een ouder/verzorger een cursus babyzwemmen te volgen.

Meer informatie

Openingstijden & Tarieven

Wil je weten wanneer het zwembad is geopend en wat de entree kost? Bekijk hier de openingstijden en de tarieven van het zwembad

Meer informatie

Tickets

Tijdens het Super Zomer Festival (tot en met 24 augusutus) zijn de tickets voor toegang tot het zwembad te bestellen op de ticket pagina van het Super Zomer Festival

Meer informatie


Openingstijden Super Zomer Festival

Van 9 juli t/m 24 augustus elke dag open!

Zwembad met Fun & Beach
09.30 - 18.00 uur

Pop-up pretpark
10.00 - 17.30 uur

Tropenland
10.00 - 17.00 uur

Weer vandaag

zonnig 28°C Bijgewerkt: 1 minuut terug
zonnig 28°C Bron: Weerlive.nl

Zomerpas De hele zomer onbeperkt toegang

Tickets Gemakkelijk online bestellen

Zomerpas

Zomerpas

Voor 47,50 de hele zomer onbeperkt toegang

Wil je de hele zomer lang (van 9 juli t/m 24 augustus) onbeperkt naar het Super Zomer Festival? Koop dan een Zomerpas. De Zomerpas is persoonlijk en niet overdraagbaar. Online voor maar 47,50

Combi-Dagticket

Combi-Dagticket

Combivoordeel zwembad + Sport & Spel (Pop-up Pretpark)

Met een combiticket kunnen kinderen vanaf 4 jaar op één dag naar het zwembad met Fun & Beach, het Pop-up Pretpark, de Sport- en Spelactiviteiten én Tropenland voor 16,- ipv 20,-!

Dagticket

Dagticket

Dagticket voor het Zwembad of Sport & Spel (Pop-up Pretpark)

Je kunt ook kiezen voor een los dagticket voor één van de twee onderdelen: ‘Zwembad met Fun & Beach’ of ‘Pop-up pretpark inclusief Tropenland en sport- en spelactiviteiten.

Volg ons

Contactgevens

Zwembadweg 3
4463 AB Goes
(0113) 233 388
info@omnium.nl

Bedrijfsgegevens

Omnium
BTW nr: NL009865433B01
KVK nr: 22032217

Algemene voorwaarden

Privacy policy